Je bent een ster

Elke man en elke vrouw is een Ster

Deze poëtisch zin druk ik nauw tegen het hart. Ze is deel van mijn visie en vormt mede de basis voor al mijn spiritueel werk. Als jij naar jezelf en anderen kijkt als Sterren in het Universum, dan kijk je door een magisch bril naar jezelf en de wereld om je heen. Magisch betekent voor mij dat het de kracht tot transformatie bevat. Elk mens - in alle vormen, maten en kleuren – is een Ster.
Je kan geen Ster worden. Je bent het al, maar misschien zie jij jezelf nog niet zo. Een spirituele identiteit ontwikkelen vraagt tijd. Jezelf (en anderen!) zien als Sterren vraagt een beetje spirituele lef. Hoe meer jij je Ster- kwaliteit omarmt, hoe meer jij zal stralen.
Elke Ster schittert, ook jij.
Als jij de kracht van je schittering wil voelen en jouw Sterren- energie wil gebruiken in alles wat je doet, moet je accepteren dat je een Goddelijke kern hebt en dat het je bestemming is om jezelf Goddelijke te maken. Dat is betekent niet dat jij meer bent dan anderen, want we zijn allemaal Goden en Godinnen in wording. Het is dus helemaal oké om je Goddelijke kern te accepteren. Goddelijk worden is de natuurlijke evolutie van de mens en Goddelijkheid (bijna) als een plicht. Het accepteren van je Goddelijkheid heeft ook gevolgen voor hoe jij in de wereld staat. Vanaf dan is het onmogelijk om gebeurtenissen af te schuiven op een grotere allesomvattende macht die ingrijpt op je leven. Problemen zijn de interacties met andere Sterren die jouw traject verstoren.
Wil je via een kaartlegging inzicht krijgen in dit probleem, dan brengt de kaartlegging je in contact met je eigen energie, zodat je meer kan stralen. De tarot zet je steeds op het juiste spoor, zodat jij verder kan evolueren langs jouw uniek pad.   

Wees steeds jezelf. Tenzij je een Ster bent. Wees dan altijd een Ster.

 Misschien komen we elkaar tegen in het universum ?

Schrijf je in voor een gratis webinar.

Over de schrijver
coach voor spirituele zoekers en innerlijke ontdekkingsreizigers Ik bewandel een spiritueel levenspad met de tarot als leidraad. In mijn visie op spiritueel leven staat verbinding centraal. Verbinding zorgt voor helderheid op je pad, inzicht in jezelf, maar vooral voor het ervaren van geluk. Spiritualiteit in het dagelijks leven integreren is belangrijk om elke dag de vruchten van spirituele verbinding te plukken. Spiritueel leven is leven in het nu, met de blik op de toekomst.