Tarot Boost Traject

Grote Arcana

nieuwe inzichten bij het duiden van de grote arcana

Ik heb interesse


versterk je basiskennis 

en leer vlot werken met grote arcana

Op reis door de tarot

De grote arcana weerspiegelen het pad van zelfkennis en belangrijke fases die we telkens opnieuw op ons levenspad tegenkomen. Door je persoonlijke ervaringen aan de tarotbeelden te koppelen kan je je gemakkelijker verbinden met de kaarten.

Symbolen komen tot leven

Elke grote arcana heeft verschillende symbolen en een specifieke betekenis. Door gericht te kijken naar de beelden, leer je de symbolen gemakkelijker herkennen. Via de symbolen kan je tarotkaarten met elkaar verbinden en gemakkelijker duiden.

Ontwikkelen van eigen interpretaties

.De tarot spreekt tot jou in beelden, in jou komen ze tot leven.

Jij bent de sleutel tot hun mysterie.

Door inzicht in het archetypisch karakter van elke grote arcana en jezelf in de tarotkaarten te herkennen, bouw je van elke grote arcana een persoonlijke interpretatie op. Elke kaart heeft een basisbetekenis, maar enkel jij weet wat de kaart voor jou betekent. De grote arcana zullen emoties, ervaringen en gedachten oproepen, nieuwe inzichten zullen ontstaan.
Dit is de kracht van het beeld in de tarot.

Ben jij klaar om met meer inzicht en vanuit zelfvertrouwen de tarot te duiden?

Ik moet je vooraf even waarschuwen, je krijgt veel informatie tijdens de webinars!
Je kan de webinars herbekijken en je krijgt de pdf van de presentatie om gemakkelijker notities te kunnen maken.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Tarot Boost Traject Grote Arcana?


  • je leert de betekenis van alle belangrijke symbolen in de tarot, die je kan herkennen in elk tarotspel
  • je geraakt niet meer geblokkeerd bij het interpreteren van kaarten
  • je ontdekt de tarot als spiritueel instrument
  • je kijkt met andere ogen naar afbeeldingen en herkent gemakkelijker betekenisvolle details
  • je krijgt veel inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan
  • ik deel mijn kennis en ervaring op een spontane en enthousiaste manier
  • je ontvangt van elke webinar de replay die je tot eind 2022 kan bekijken
  • je ontvangt voor elk webinar de pdf van de presentatie, zodat je gemakkelijker noties kan maken

Interpreteer de grote arcana vanuit kennis en vertrouwen

€ 165,-

Dit wil je niet missen!

Leer slim en snel de grote arcana duiden.

zes webinars
replays beschikbaar tot 1 maart 2023

live op vrijdag van 10.30 tot ongeveer 11.45

23 + 30 september 2022
7, 14, 21 + 28 oktober 2022

Wat anderen vertellen :

Een aanrader!

Annick geeft kwaliteitsvolle webinars waar je veel uit kan leren. Ze geef heldere uitleg. Haar passie en haar kennis over tarot zijn voelbaar in alles wat ze doet. 

 Karlien Merckx - In Bloom Therapy

Blij te hebben ontdekt!
Annick verzorgt erg inspirerende en leerzame webinars in het Nederlands. Zowel de gratis als de (comfortabel geprijsde) betaalde webinars zijn goed verzorgd. De tevoren verstrekte pdf's zijn behulpzaam bij het volgen ervan en handig om er aantekeningen op te maken. Ik ben erg blij Annick als lerares te hebben ontdekt!
Tarot Diva

Een verrassende en vernieuwende kijk op de Tarot!

 

Ik heb de website van Divona bekeken en zag  interessante artikelen. Meteen heb ik me aangemeld voor een online workshop. Wat was dat een super leuke ervaring. Ik merkte dat Annick heel veel kennis heeft van de Tarot. Ook haar passie voor de Tarot was meteen voelbaar. Haar workshops zijn goed opgebouwd en geven zoveel nieuwe informatie dat ik blij verrast werd. Annick wil haar kennis graag met je delen en dat doet ze op een aansprekende manier.
Geen betekenissen uit je hoofd leren, maar kijken naar de kaarten. Wat zie je? Wat voel je?
Hoe is de energie? Op deze manier ga je de kaarten duiden op jouw eigen manier en dat is zo veel waardevoller dan een betekenis uit een boek van buiten leren. Wat ik ook erg fijn vind, is dat in de workshops tarotkaarten naast elkaar worden gelegd en besproken. Wat zijn de overeenkomsten? Wat zijn de verschillen? Zo kun je ook beter verbindingen leggen tussen de kaarten in een Tarotlegging. Dat was iets wat ik best moeilijk vond en door de workshop werden mij veel dingen duidelijk en dat gebruik ik nu in de Tarotleggingen die ik doe voor anderen.

 

Na de eerste workshop heb ik nog een aantal workshops gevolgd en elke keer ben ik weer helemaal blij en enthousiast. Annick weet je op een positieve manier mee te nemen in de mooie wereld van Tarot en daagt je uit om je kennis en ervaring te blijven uitbreiden en toepassen. Voorafgaand aan de workshop krijg je een pdf toegestuurd, die kun je opslaan of printen om er tijdens de workshop aantekeningen op te maken. Dat is zo handig! Ook is het altijd mogelijk om de workshop op een ander moment terug te kijken. Ik ben erg blij dat deze workshops online worden aangeboden, zodat ik ook vanuit Nederland kan meedoen. Als je al wat kennis hebt van de Tarot en je wilt meer weten over de geschiedenis van de Tarot of verdiepende informatie wil krijgen over de Grote en Kleine Arcana, de symboliek op de kaarten, de Hofkaarten of de rol die getallen in de Tarot spelen, dan zou ik je zeker aanraden om het boek ‘Tarot voor iedereen ‘ te kopen en een workshop bij Annick van Damme te volgen. Deze workshops zijn een cadeautje voor jezelf!

Monique Steen | Tarot Enzo