Tarot Boost Traject

Kleine Arcana

nieuwe inzichten bij het duiden van de kleine arcana

Ik heb interesse


versterk je basiskennis 

en leer vlot werken met kleine arcana

de vier elementen

De vier elementen worden geassocieerd met de vier sacrale voorwerpen in de kleine arcana. Het element vuur wordt weerspiegeld in Staven, het element water in Bekers, het element lucht in Zwaarden en het element aarde in Munten of Pentakels. Ken je de vier elementen, dan heb je een goede basis om de kleine arcana te duiden

getallensymboliek

Combineer je de kennis van de vier elementen met getallensymboliek, dan kan je alle kleine arcana duiden in gelijk welk tarotspel.

beeldtaal

Leer kijken naar de tarot zoals je naar een kunstwerk kijkt. Zie de samenhang in de symboliek, let op de details, zie het geheel.

hofkaarten

Hofkaarten interpreteren wordt vaak als een struikelblok ervaren. Ik geef je verschillende tips zodat jij altijd en zonder frustratie de hofkaarten kan duiden.

Tnterpreteer de tarotkaarten vanuit kennis en vertrouwen

€ 75-
€ 65,-

Tijdelijke actieprijs

Dit wil je niet missen! Leer slim en snel de kleine arcana duiden.

vier webinars
replays beschikbaar tot 31 december 2022

live op vrijdag van 10.30 tot ongeveer 11.45

19 + 26 augustus 2022
2 + 9 september 2022

Wat anderen vertellen :

Een aanrader!

Annick geeft kwaliteitsvolle webinars waar je veel uit kan leren. Ze geef heldere uitleg. Haar passie en haar kennis over tarot zijn voelbaar in alles wat ze doet. 

 Karlien Merckx - In Bloom Therapy

Blij te hebben ontdekt!
Annick verzorgt erg inspirerende en leerzame webinars in het Nederlands. Zowel de gratis als de (comfortabel geprijsde) betaalde webinars zijn goed verzorgd. De tevoren verstrekte pdf's zijn behulpzaam bij het volgen ervan en handig om er aantekeningen op te maken. Ik ben erg blij Annick als lerares te hebben ontdekt!
Tarot Diva

Een verrassende en vernieuwende kijk op de Tarot!

 

Ik heb de website van Divona bekeken en zag  interessante artikelen. Meteen heb ik me aangemeld voor een online workshop. Wat was dat een super leuke ervaring. Ik merkte dat Annick heel veel kennis heeft van de Tarot. Ook haar passie voor de Tarot was meteen voelbaar. Haar workshops zijn goed opgebouwd en geven zoveel nieuwe informatie dat ik blij verrast werd. Annick wil haar kennis graag met je delen en dat doet ze op een aansprekende manier.
Geen betekenissen uit je hoofd leren, maar kijken naar de kaarten. Wat zie je? Wat voel je?
Hoe is de energie? Op deze manier ga je de kaarten duiden op jouw eigen manier en dat is zo veel waardevoller dan een betekenis uit een boek van buiten leren. Wat ik ook erg fijn vind, is dat in de workshops tarotkaarten naast elkaar worden gelegd en besproken. Wat zijn de overeenkomsten? Wat zijn de verschillen? Zo kun je ook beter verbindingen leggen tussen de kaarten in een Tarotlegging. Dat was iets wat ik best moeilijk vond en door de workshop werden mij veel dingen duidelijk en dat gebruik ik nu in de Tarotleggingen die ik doe voor anderen.

 

Na de eerste workshop heb ik nog een aantal workshops gevolgd en elke keer ben ik weer helemaal blij en enthousiast. Annick weet je op een positieve manier mee te nemen in de mooie wereld van Tarot en daagt je uit om je kennis en ervaring te blijven uitbreiden en toepassen. Voorafgaand aan de workshop krijg je een pdf toegestuurd, die kun je opslaan of printen om er tijdens de workshop aantekeningen op te maken. Dat is zo handig! Ook is het altijd mogelijk om de workshop op een ander moment terug te kijken. Ik ben erg blij dat deze workshops online worden aangeboden, zodat ik ook vanuit Nederland kan meedoen. Als je al wat kennis hebt van de Tarot en je wilt meer weten over de geschiedenis van de Tarot of verdiepende informatie wil krijgen over de Grote en Kleine Arcana, de symboliek op de kaarten, de Hofkaarten of de rol die getallen in de Tarot spelen, dan zou ik je zeker aanraden om het boek ‘Tarot voor iedereen ‘ te kopen en een workshop bij Annick van Damme te volgen. Deze workshops zijn een cadeautje voor jezelf!

Monique Steen | Tarot Enzo