Tarot Boost Traject
Kleine  & Grote Arcana

Hoe tarotkaarten duiden 

vanuit inzicht in de beeldtaal

zonder een boek in de hand?

Ik wil me inschrijven

Vind vertrouwen en inspiratie in jouw kaartlezingen

Toen je een tarotspel kocht had je vast niet gedacht dat het zo lang ging duren vooraleer je de kaarten kon duiden zonder telkens in je boek te kijken?

Je hebt al boeken over tarot gelezen en betekenissen opgezocht.
Misschien heb je zelfs een lijst met sleutelwoorden?

Handig die boeken en lijsten.
Wat als ik je nu vertel dat juist die aanpak jou remt om helemaal open te bloeien en de tarot te interpreteren vanuit je eigen kennis en levenservaring.


Tijdens het duiden van een kaartlegging wil je de inspiratie voelen stromen. Toch sluipt er soms twijfel of angst in je duiding. 
Jij wilt met vertrouwen je kaarten interpreteren en je voelt je onzeker over jouw interpretatie.

Je verbinden met de tarot

Werken met tarot is meer dan het aan elkaar haken van kaartbetekenissen.

Door de beeldtaal van de tarot te bestuderen, leer je de symbolen begrijpen en kun je ze gemakkelijker met elkaar verbinden.

Zo komen kleine en grote arcana tot leven en kun jij de tarotkaarten duiden vanuit eigen inzicht.  

Door de verbinding te voelen tussen jouw leven en de beelden in de tarot, kun je gemakkelijker de tarotbeelden duiden in een kaartlegging en de inspiratie voelen stromen.

meer informatie over het Tarot Boost Traject

Ontwikkelen van eigen interpretaties

De tarot spreekt tot jou in beelden, in jou komen ze tot leven. Jij bent de sleutel tot hun mysterie.

Door inzicht in het archetypisch karakter van elke grote arcana en jezelf in de tarotkaarten te herkennen, bouw je van elke grote arcana een persoonlijke interpretatie op.


Elke kaart heeft een basisbetekenis, maar enkel jij weet wat de kaart voor jou betekent. De grote arcana zullen emoties, ervaringen en gedachten oproepen, nieuwe inzichten zullen ontstaan.


Dit is de kracht van het beeld in de tarot.

De vier elementen

De vier elementen worden geassocieerd met de vier sacrale voorwerpen in de kleine arcana.

Het element vuur wordt weerspiegeld in Staven, het element water in Kelken, het element lucht in Zwaarden en het element aarde in Pentakels.

Ken je de vier elementen, dan heb je een goede basis om de kleine arcana te duiden

Getallensymboliek

Combineer je de kennis van de vier elementen met getallensymboliek, dan kun je alle kleine arcana duiden in gelijk welk tarotspel.

Hofkaarten

Hofkaarten interpreteren wordt vaak als een struikelblok ervaren. Ik geef je verschillende tips zodat jij altijd en zonder frustratie de hofkaarten kunt duiden.

Je leert een stevige basiskennis opbouwen waarop je altijd kunt terugvallen bij het interpreteren van kleine en grote arcana.
Het meest bijzondere aan mijn aanpak is dat ik je leer kijken naar het beeld in de tarot.
Je gaat op tocht doorheen de tarot en komt tot verrassende ontdekkingen.

Wat je zelf ontdekt, vergeet je niet!
Je bouwt je eigen interpretatie van beelden op,waardoor je met passie en vertrouwen kaartleggingen kunt interpreteren.

Ben jij klaar om met meer inzicht en vanuit zelfvertrouwen de tarot te duiden?

Je krijgt veel informatie tijdens de webinars!
Je kunt de webinars herbekijken en je krijgt vooraf de pdf van de presentatie om gemakkelijker notities te kunnen maken.


Ik geef je in elk webinar duiding bij de symboliek in de tarotkaarten en waardevolle tips om de symboliek in de tarotkaarten met elkaar te verbinden om zo sneller en slimmer de tarotsymboliek te kunnen duiden.

Ik geef je informatie waar je altijd op kunt terugvallen bij het duiden van de tarotkaarten in een kaartlegging.
Zo duid jij tarotkaarten vanuit vertrouwen in je eigen kennis.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Tarot Boost Traject?


  • je kunt de kaarten interpreteren vanuit een basiskennis, die je kunt toepassen in elk tarotspel
  • je geraakt niet meer geblokkeerd bij het interpreteren van kaarten
  • je ontdekt de tarot als spiritueel instrument
  • je kijkt met andere ogen naar afbeeldingen en herkent gemakkelijker betekenisvolle details
  • je krijgt veel inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan
  • ik deel mijn kennis en ervaring op een spontane en enthousiaste manier
  • je ontvangt van elke webinar de replay die je tot eind 2025 kunt bekijken
  • je ontvangt voor elk webinar de pdf van de presentatie, zodat je gemakkelijker noties kunt maken

Klaar voor meer diepgang in je tarotduiding?

Twee webinarreeksen 

die elkaar perfect aanvullen

Kleine Arcana Boost Traject

4 webinar van ongeveer 80 minuten

wekelijks op donderdagavond (live + replay)
start 3 oktober 2024


replay beschikbaar tot eind 2025

111 euro (nu actieprijs 99 euro)

Grote Arcana Boost Traject

6 webinars van ongeveer 80 minuten

wekelijks op donderdagavond (live + replay)
start 14 november 2024


replay beschikbaar tot eind 2025

185 euro (nu actieprijs 165 euro)

Wat anderen vertellen :

Een aanrader!

Annick geeft kwaliteitsvolle webinars waar je veel uit kan leren. Ze geef heldere uitleg. Haar passie en haar kennis over tarot zijn voelbaar in alles wat ze doet. 

 Karlien Merckx - In Bloom Therapy

Blij te hebben ontdekt!
Annick verzorgt erg inspirerende en leerzame webinars in het Nederlands. Zowel de gratis als de (comfortabel geprijsde) betaalde webinars zijn goed verzorgd. De tevoren verstrekte pdf's zijn behulpzaam bij het volgen ervan en handig om er aantekeningen op te maken. Ik ben erg blij Annick als lerares te hebben ontdekt!
Tarot Diva

Persoonlijke groei via tarot

Annick geeft interessante en leerzame workshops online. De praktische oefeningen en persoonlijke feedback die ik ontvang helpen me om mijn tarotvaardigheden te verbeteren en om mezelf beter te begrijpen. Ik heb geleerd hoe ik de kaarten kan lezen en interpreteren en ben nu in staat om de tarot te gebruiken als een hulpmiddel voor zelfontdekking en groei. Annicks kennis en inzicht in de Tarot is indrukwekkend en haar presentatie is helder en gemakkelijk te volgen.

Ook de gratis webinars die Annick geeft zijn een geweldige ervaring om aan deel te nemen. De passie die Annick overbrengt voor Tarot is zo inspirerend en voelbaar dat het aanzet om steeds dieper in de materie te duiken.

 Brigitte C.

Een verrassende en vernieuwende kijk op de Tarot!

 

Ik heb de website van Divona bekeken en zag  interessante artikelen. Meteen heb ik me aangemeld voor een online workshop. Wat was dat een super leuke ervaring. Ik merkte dat Annick heel veel kennis heeft van de Tarot. Ook haar passie voor de Tarot was meteen voelbaar. Haar workshops zijn goed opgebouwd en geven zoveel nieuwe informatie dat ik blij verrast werd. Annick wil haar kennis graag met je delen en dat doet ze op een aansprekende manier.
Geen betekenissen uit je hoofd leren, maar kijken naar de kaarten. Wat zie je? Wat voel je?
Hoe is de energie?
Op deze manier ga je de kaarten duiden op jouw eigen manier en dat is zo veel waardevoller dan een betekenis uit een boek van buiten leren. Wat ik ook erg fijn vind, is dat in de workshops tarotkaarten naast elkaar worden gelegd en besproken. Wat zijn de overeenkomsten? Wat zijn de verschillen? Zo kun je ook beter verbindingen leggen tussen de kaarten in een Tarotlegging. Dat was iets wat ik best moeilijk vond en door de workshop werden mij veel dingen duidelijk en dat gebruik ik nu in de Tarotleggingen die ik doe voor anderen.

 

Na de eerste workshop heb ik nog een aantal workshops gevolgd en elke keer ben ik weer helemaal blij en enthousiast. Annick weet je op een positieve manier mee te nemen in de mooie wereld van Tarot en daagt je uit om je kennis en ervaring te blijven uitbreiden en toepassen. Voorafgaand aan de workshop krijg je een pdf toegestuurd, die kun je opslaan of printen om er tijdens de workshop aantekeningen op te maken. Dat is zo handig! Ook is het altijd mogelijk om de workshop op een ander moment terug te kijken. Ik ben erg blij dat deze workshops online worden aangeboden, zodat ik ook vanuit Nederland kan meedoen. Als je al wat kennis hebt van de Tarot en je wilt meer weten over de geschiedenis van de Tarot of verdiepende informatie wil krijgen over de Grote en Kleine Arcana, de symboliek op de kaarten, de Hofkaarten of de rol die getallen in de Tarot spelen, dan zou ik je zeker aanraden om het boek ‘Tarot voor iedereen ‘ te kopen en een workshop bij Annick van Damme te volgen. Deze workshops zijn een cadeautje voor jezelf!

Monique Steen | Tarot Enzo