Jouw zielsmissie beantwoorden

Wil jij loslaten om ruimte te maken voor wat je echt wil?

Ik wil een gratis coaching sessie

Online gesprek

via Zoom

Doelgericht 

in verbinding met je ziel

Na afspraak

van maandag tot vrijdag

Ervaar jij uitdagingen?

Je wil je uniek potentieel ontdekken en inzetten.
Je wil meebewegen met de levensstroom.
Je wil de volgende stap in je leven zetten en je verlangen naar een bezield leven realiseren

Je vraagt je af welke richting je uit wil en hoe je het moet aanpakken. Een gesprek brengt helderheid omdat je ondersteuning krijgt bij het verbinden van alle losse puzzelstukjes in je leven. Dat begint met aandacht geven aan jezelf en je eigen noden. Pas daarna kan je kracht geven aan het realiseren van je verlangens.

Het doel van een gesprek is grotere zelfkennis, meer greep, meer balans, meer geluk ervaren en lichter leven. 

Jouw vraag

Je vraag is het uitgangspunt van het gesprek. Jij bepaalt de inhoud en ik geef richting aan het gesprek. Zo help ik jou de volgende stap te zetten richting het realiseren van je verlangen. Jij neemt je persoonlijke ontwikkeling in eigen handen en maakt zelf bewuste keuzes. Samen doen we beroep op jouw groeikracht en talenten.

Ik steun je 100% maar jij bent verantwoordelijk voor elke stap die je zet en elke keuze die je maakt. Ik ben een wegwijzer, maar jij bepaalt de route die je neemt. Jij neemt de verantwoordelijkheid om  tussen de gesprekken en na de afronding van het traject actie te ondernemen door praktische stappen te zetten en aan de slag te gaan met persoonlijke opdrachten. 

Leven in verbinding met je ziel en spiritualiteit vormen de onderstroom tijdens het gesprek. Mijn expertise ligt op het vlak van het ondersteunen van het nemen van de volgende stap in je ontwikkeling, het realiseren van je potentieel en verdieping van je spiritueel leven. 

Waarom een coaching gesprek aanvragen?

Je ervaart een persoonlijke uitdaging en je wil concrete stappen zetten om die aan te pakken. Je hebt hierbij nood aan iemand die je helpt je gedachten, emoties en praktische struikelblokken te ontwarren.

Je hebt behoefte aan meer houvast, helderheid en focus bij het maken van keuzes en het uitstippelen van je levenspad.

Een gesprek bespaart je tijd, energie en stress, waardoor je vlugger en gemakkelijker je doelstellingen kan realiseren. Tijdens een gesprek word je op een zachte manier geconfronteerd met je blinde vlekken, beperkende gedachten en emotionele blokkades. Hierbij houd ik rekening met jouw grenzen en verwachtingen.
Verwacht van mij geen oplossingen, maar wel een gesprekspartner die 100 % aandacht heeft voor jouw verhaal. Verwacht niet dat ik je overstelp met goed advies, maar wel iemand die met jou in dialoog gaat en vragen stelt.

Wat mag je concreet verwachten?

Een gesprek met jouw vragen en struikelblokken als uitgangspunt.

Opdrachten die je dichter bij je doel brengen : schrijfopdrachten, visualisaties en/of meditatie.

Versterken van je intuïtie en aanspreken van je energetisch  groeipotentieel.

Praktisch

De online gesprekken zijn mogelijk tussen 09.00 h en 18.00 h.
Het instaptraject bevat 3  x één-op-één sessies van telkens ongeveer 1 uur.
Dit instaptraject is een investering in jezelf en kost 225 euro.
Voor ondernemers is dit exclusief BTW.

Een succesvol traject start altijd met een klik tussen jou en mij. Of die klik er is komen we allebei te weten in het gratis oriënterend coaching gesprek via zoom.
Die kan je onmiddellijk boeken door op de roze knop te klikken.