Leven vanuit verbinding,
met de tarot als gids.

Spiritualiteit vind ik heel normaal. Het is de wijsheid van het hart en het drukt zich uit in talloze kleine momenten van verbinding. 


Meer dan 20 jaar combineerde ik mijn werk in de gezondheidszorg met het geven van spirituele workshops en consulten. In 2020 koos ik ervoor om nieuwe professionele en persoonlijke doelen te realiseren. Het voelde aan als thuiskomen bij mezelf.


Mijn ervaring in het begeleiden van mensen combineer ik met mijn spirituele wijsheid en helend werk. De tarot was steeds de rode draad in mijn spiritueel leven en dat is het ook in mijn begeleiding en aanbod.

Tarot voor jezelf

Leer je bewuster verbinden met de beeldtaal in de tarot en ontdek verrassende inzichten in jezelf. Ervaar hoe de tarot je persoonlijke ontwikkeling stimuleert en je levenspad zichtbaar maakt.
tarot boek

mijn missie

Jou met enthousiasme ondersteunen bij :

het ontdekken van je authentieke zelf
leven in verbinding met het universum

het vergroten van zelfvertrouwen en balans

het toegang krijgen tot je innerlijke bron van kennis

leven vanuit je centrum en bewust van je eigen talenten

gelukkiger en lichter leven door praktisch aan de slag te gaan met spiritualiteit


mijn visie op tarot

Ik kan ontzettend genieten van de beeldtaal in de tarot en de manier waarop tarotkaarten als schakels in elkaar klikken en één geheel vormen. De beeldtaal brengt me in verbinding met mijn bron van wijsheid. Vanuit die verbinding de tarot duiden voelt altijd bijzonder aan. Ik voel de inspiratie door me stromen en dat maakt het gemakkelijker om een krachtige boodschap te verwoorden. Door in dialoog te gaan met de tarot heb ik een helder beeld van mijn pad en voel ik me gesteund door het universum.


Leven vanuit je eigen centrum en in verbinding met anderen, vind ik belangrijk. Ik geloof dat iedereen talenten en groeikracht heeft. Dat ondersteunen bij anderen is voor mij de kern van coaching. De tarot helpt mij om de wijsheid uit jouw hart te verwoorden en je in verbinding te brengen met het universum.Tarotkaarten gebruik je niet om de toekomst te voorspellen, 

tarot gebruik je om je eigen toekomst vorm te geven.

wat je over mij moet weten

Ik praat vol passie en enthousiasme over tarot en spiritualiteit. Daardoor heb ik al eens de neiging om teveel informatie op elkaar te stapelen. De informatie die voor jou belangrijk is, zal je zeker onthouden. 

Ik leef met beide voeten op de grond en vind spirituele ervaringen heel normaal. Dat merk je ook aan mijn taalgebruik zonder wollige woorden.

Ik heb een kritische houding tegenover spirituele stromingen en weeg steeds of een een gedachte, methode of visie me gelukkiger en lichter doet leven. Ik voel me een spirituele vrijdenker! Dat wil zeggen dat ik ideeën uit stromingen zoals uit het esoterisch christendom, Hermetische Orde van de Golden Dawn of wicca met elkaar combineer. Ik verwijs regelmatig naar die stromingen en praat vrijuit over mijn visie op spiritualiteit.
Hoewel ik veel overtuigingskracht heb, voel ik niet de behoefte om anderen te bekeren tot een bepaalde stroming.

Ik moedig anderen graag aan om zelf vorm te geven aan hun overtuigingen en zelf hun spiritueel pad uit te stippelen.

Hoe in 3 maanden tarotkaarten duiden 

vanuit zicht in de beeldtaal

zonder een boek in de hand?

Versterk je basiskennis en leer vlot werken met tarot

Ga op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen!