Tarot voor jezelf

Verrassende inzichten liggen
in je eigen handen

Bestel !
je bestelt bij Boekenwereld
tarot boek

heldere uitleg

over de beeldtaal

transformerend

door nieuwe inzichten in jezelf

in verbinding

met jezelf, je ziel en het universum

Ik heb het boek Tarot voor jezelf met veel enthousiasme geschreven. De inhoud van het boek is toegankelijk voor iedereen met interesse in tarot. Het is een klassiek boek omdat alle 78 tarotkaarten besproken worden en er ook kaartleggingen in terug te vinden zijn. Tegelijk wou ik dat het een boek was dat de lezer, de tarotist, jij dus, vertrouwen geeft in het duiden van de kaarten en uitdaagt om midden in het leven te staan. Een boek dat je met plezier in je handen neemt omwille van de keigoede suggesties en je een goed gevoel geeft.

Jij bent alle kaarten in je tarotspel!

Tarotkaarten ondersteunen jou in het leggen van verbindingen tussen wat zichtbaar is en onzichtbaar. In de eerste plaats is dat verbinding leggen met wat onzichtbaar is in jezelf en in je leven. Doordat je bewust wordt van je innerlijke energie, sluimerende gedachten en gevoelens, verwachtingen, obstakels en van je unieke kracht, ontvang je via de kaarten nieuwe en transformerende inzichten.
Tarotkaarten zijn toegangspoorten tot het dieper weten verborgen in jezelf, je ziel en het universum. De beeldtaal van de tarot is een stapsteen naar jouw bron van oneindige kennis.
Elke kaart opent je ogen voor wat verborgen is. Elke kaart versterkt jouw intuïtie en verbinding met het leven.
Tarot gebruik je om je verbinding met jezelf, het leven en je ziel te helen. Tarotkaarten helpen jou om vorm te geven aan je leven en midden in je eigen leven te staan.
Tarot voor jezelf dus!

Hoe in 3 maanden tarotkaarten duiden 

vanuit inzicht in de beeldtaal

zonder een boek in de hand?

Versterk je basiskennis en leer vlot werken met tarot

Ga op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen!