Jouw persoonlijke hexagrammen

Wat heeft de I Tjing te vertellen over jouw karmische energie en levenspad?

Ik wil mijn karmische hexagrammen ontvangen
voor balans en harmonie in je dagelijks leven

Ben je benieuwd naar wat de I Tjing, het Boek der Veranderingen, te vertellen heeft over jouw karmische energie en levenspad?
Ontdek hoe jouw unieke yin-yang balans en karmische afspraken jouw ervaringen vormen.

Aan de hand van een gedetailleerde analyse van jouw geboorte- en levenshexagram, evenals het berekenen van je huidig jaarhexagram, bied ik je inzichten die je kunnen helpen om jezelf beter te begrijpen, je persoonlijke relaties te verdiepen en keuzes te maken die beter aansluiten bij jouw authentiek levenspad. Deze persoonlijke benadering van deI Tjing zal je niet alleen een spiegel voorhouden van je huidige situatie, maar je ook begeleiden naar nieuwe wegen en mogelijkheden, waardoor je elke uitdaging als een kans voor groei kunt zien.

Maak nu de verbinding met de eeuwenoude wijsheid van de I Tjing en transformeer je leven.

Jouw karmische energie

Een grondige blik op jouw geboortehexagram, levenshexagram en jaarhexagram, allemaal zorgvuldig berekend op basis van jouw geboortegegevens.
Ontdek de diepe yin-yang dynamiek die jouw ervaringen vormt en krijg inzicht in de karmische energieën die jouw levenspad bepalen.

Geboortehexagram

Je geboortehexagram onthult de kernkwaliteiten en energieën die jou vanaf je geboorte typeren. Dit hexagram biedt waardevolle inzichten in jouw unieke aard en de yin-yang dynamiek die jouw interacties met de wereld beïnvloeden. Ontdek de karmische energieën die jouw persoonlijke reis vanaf het begin hebben vormgegeven.

Levenshexagram

Naarmate je groeit en ontwikkelt, biedt jouw levenshexagram een gids die de belangrijke thema’s en lessen onthult die je tijdens je leven zult tegenkomen. Dit hexagram helpt je om jouw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling te navigeren, terwijl je streeft naar een diepere zelfkennis en het vinden van evenwicht in de complexe stromingen van het leven.

Jaarhexagram

Dit hexagram verandert elk jaar op je verjaardag en brengt de specifieke thema’s en uitdagingen voor dat jaar in kaart. Het biedt inzichten in de dynamiek van de veranderende energieën—de interactie tussen yin en yang—die het komende jaar zullen beïnvloeden. Dit helpt je om strategieën te ontwikkelen voor het bereiken van balans en harmonie in je dagelijks leven.

Wat ontvang je?

  • Een pdf van je geboortehexagram, levenshexagram en jaarhexagram
  • Je ontvangt je pdf ongeveer drie weken na bestelling
  • Een persoonlijke duiding van de hexagrammen
  • Een heldere boodschap die je zo vaak kunt lezen als je wilt.
  • Inzicht in je karmische energie en de yin-yang dynamiek van je levensenergie