Jouw jaar in de kaarten

Welke energie mag zich in 2024 manifesteren in je leven?

Ik wil een jaarlegging
een steun in de rug om je dromen waar te maken

3 kaarten per maand

12 maanden

samenvatting

per seizoen

heldere uitleg 

voor meer inzicht

Waarom een online jaarlegging aanvragen?

De jaarlegging spiegelt de energie die zal zichtbaar worden in je leven. Welke obstakels, kansen, moeilijkheden en oplossingen manifesteren zich in de volgende maanden?

Een jaarlegging toont je maand per maand welke energie actief is in je leven. Het is een steun in de rug en een aanmoediging om midden in je eigen leven te staan.

De boodschap van de tarot is een helder kompas bij het vorm geven aan je leven. Zo kan je gericht stappen zetten om je plannen te realiseren. Zo heb je meer controle over wat er op je pad komt.

Ik stem me af op jouw energie

Ik stem ik me af op de energie die zich zal manifesteren. Natuurlijk verandert je leven niet elke maand. Je problemen zijn niet altijd opgelost op het einde van de maand, je geluk en problemen zijn niet evenredig verdeeld over de maanden en je komt niet elke maand tot mystieke ontdekkingen.
Daarom kijk ik aanvullend naar tendensen die verbonden zijn aan de seizoenen.
Ik vraag de tarot en het universum om jouw uitdagingen voor de volgende maanden zichtbaar te maken. Waar draait het om? Wat zijn jouw uitdagingen?

Wat ontvang je?

  • Een online jaarlegging in je mailbox, voor 25 januari 2024
  • Een persoonlijke tarotduiding voor de 12 maanden van 2024,
    per maand en samenvatting per drie maanden. 
  • extra maandduiding van januari 2025
  • Een heldere boodschap die je zo vaak kunt lezen als je wilt.
  • Een spirituele kompas en steun doorheen het jaar.
  • Je vooruitzichten en de belangrijkste manifestaties

Ik neem mijn tijd

Ik maak gebruik van de frisse energie van de ochtend om met een open blik te kijken naar de tarotkaarten. Ik stap in de energie die zich in jouw leven mag ontvouwen. Ik trek per maand drie kaarten. Per seizoen kijk ik naar de grotere tendensen. Nadat ik alle kaarten en de eerste indrukken heb genoteerd, is het tijd voor een kopje koffie. Het moment om even de gedachten te laten glijden over de energie zich zich zal manifesteren.
Wat is me opgevallen?
Na de pauze schrijf ik de jaarlegging volledig uit.
Na enkele dagen lees ik de duiding nog eens opnieuw. Dit om vanuit een andere mindset na te gaan of de duiding helder is geformuleerd.

Welke energie mag zichtbaar worden in je leven?