Tarot Boost Trajecten

slimmer en sneller tarot leren

Bekijk de trajecten
magician tarot waite

Wil je de beeldtaal van de tarot begrijpen?

Toen je een tarotspel kocht had je vast niet gedacht dat het zo lang ging duren vooraleer je de kaarten kon duiden zonder telkens in je boek te kijken? Je hebt al boeken over tarot gelezen en betekenissen opgezocht. Misschien heb je zelfs een lijst met sleutelwoorden.

Handig die boeken en lijsten. Wat als ik je nu vertel dat juist die aanpak jou remt om helemaal open te bloeien en de tarot te interpreteren vanuit je eigen kennis en levenservaring.


Tijdens het duiden van een kaartlegging wil je de inspiratie voelen stromen. Toch sluipt er soms twijfel of angst in je duiding.  Jij wil met vertrouwen je kaarten interpreteren en je voelt je onzeker over jouw interpretatie.

Je verbinden met de tarot

Werken met tarot is meer dan het aan elkaar haken van kaartbetekenissen.

Door de beeldtaal van de tarot te bestuderen, leer je de symbolen begrijpen en kan je ze gemakkelijker met elkaar verbinden.

Zo komen kleine en grote arcana tot leven en kan jij de tarotkaarten duiden vanuit eigen inzicht.

De Grote Arcana zijn verbonden met je leven en spiegelen verschillende ervaringen en fases uit jouw persoonlijke ontwikkeling.

Door de verbinding te voelen tussen jouw leven en de beelden in de tarot, kan je gemakkelijker de tarotbeelden duiden in een kaartlegging en de inspiratie voelen stromen.

Ik leer een stevige basiskennis opbouwen waarop je altijd kan terugvallen bij het interpreteren van kleine en grote arcana.
Het meest bijzondere aan mijn aanpak is dat ik je leer kijken naar het beeld in de tarot.
Je gaat op tocht doorheen de tarot en komt tot verrassende ontdekkingen.

Wat je zelf ontdekt, vergeet je niet!
Je bouwt je eigen interpretatie van beelden op,waardoor je met passie en vertrouwen kaartleggingen kan interpreteren.

Ben jij klaar om met meer inzicht en vanuit zelfvertrouwen de tarot te duiden?

Ik moet je vooraf even waarschuwen, je krijgt veel informatie tijdens de webinars!
Je kan de webinars herbekijken en je krijgt de pdf van de presentatie om gemakkelijker notities te kunnen maken.

Wat zijn de voordelen van het volgen van een Tarot Boost Traject?


  • je kan de kaarten interpreteren vanuit een basiskennis, die je kan toepassen in elk tarotspel
  • je geraakt niet meer geblokkeerd bij het interpreteren van kaarten
  • je ontdekt de tarot als spiritueel instrument
  • je kijkt met andere ogen naar afbeeldingen en herkent gemakkelijker betekenisvolle details
  • je krijgt veel inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan
  • ik deel mijn kennis en ervaring op een spontane en enthousiaste manier
  • je ontvangt van elke webinar de replay die je tot eind 2022 kan bekijken
  • je ontvangt voor elk webinar de pdf van de presentatie, zodat je gemakkelijker noties kan maken

versterk je basiskennis en leer vlot werken met tarot

Ga op zoek naar antwoorden op jouw levensvragen!

Tarot boost traject 

kleine arcana

Tarot boost traject

grote arcana

Klaar voor meer diepgang in je tarotduiding?

Wat anderen vertellen :

Een aanrader!

Annick geeft kwaliteitsvolle webinars waar je veel uit kan leren. Ze geef heldere uitleg. Haar passie en haar kennis over tarot zijn voelbaar in alles wat ze doet. 

 Karlien Merckx - In Bloom Therapy

Blij te hebben ontdekt!
Annick verzorgt erg inspirerende en leerzame webinars in het Nederlands. Zowel de gratis als de (comfortabel geprijsde) betaalde webinars zijn goed verzorgd. De tevoren verstrekte pdf's zijn behulpzaam bij het volgen ervan en handig om er aantekeningen op te maken. Ik ben erg blij Annick als lerares te hebben ontdekt!
Tarot Diva

Een verrassende en vernieuwende kijk op de Tarot!

 

Ik heb de website van Divona bekeken en zag  interessante artikelen. Meteen heb ik me aangemeld voor een online workshop. Wat was dat een super leuke ervaring. Ik merkte dat Annick heel veel kennis heeft van de Tarot. Ook haar passie voor de Tarot was meteen voelbaar. Haar workshops zijn goed opgebouwd en geven zoveel nieuwe informatie dat ik blij verrast werd. Annick wil haar kennis graag met je delen en dat doet ze op een aansprekende manier.
Geen betekenissen uit je hoofd leren, maar kijken naar de kaarten. Wat zie je? Wat voel je?
Hoe is de energie? Op deze manier ga je de kaarten duiden op jouw eigen manier en dat is zo veel waardevoller dan een betekenis uit een boek van buiten leren. Wat ik ook erg fijn vind, is dat in de workshops tarotkaarten naast elkaar worden gelegd en besproken. Wat zijn de overeenkomsten? Wat zijn de verschillen? Zo kun je ook beter verbindingen leggen tussen de kaarten in een Tarotlegging. Dat was iets wat ik best moeilijk vond en door de workshop werden mij veel dingen duidelijk en dat gebruik ik nu in de Tarotleggingen die ik doe voor anderen.

 

Na de eerste workshop heb ik nog een aantal workshops gevolgd en elke keer ben ik weer helemaal blij en enthousiast. Annick weet je op een positieve manier mee te nemen in de mooie wereld van Tarot en daagt je uit om je kennis en ervaring te blijven uitbreiden en toepassen. Voorafgaand aan de workshop krijg je een pdf toegestuurd, die kun je opslaan of printen om er tijdens de workshop aantekeningen op te maken. Dat is zo handig! Ook is het altijd mogelijk om de workshop op een ander moment terug te kijken. Ik ben erg blij dat deze workshops online worden aangeboden, zodat ik ook vanuit Nederland kan meedoen. Als je al wat kennis hebt van de Tarot en je wilt meer weten over de geschiedenis van de Tarot of verdiepende informatie wil krijgen over de Grote en Kleine Arcana, de symboliek op de kaarten, de Hofkaarten of de rol die getallen in de Tarot spelen, dan zou ik je zeker aanraden om het boek ‘Tarot voor iedereen ‘ te kopen en een workshop bij Annick van Damme te volgen. Deze workshops zijn een cadeautje voor jezelf!

Monique Steen | Tarot Enzo