Totaal jezelf zijn

Verspil je tijd niet om de persoon te worden die je wil zijn. Besteed tijd aan de persoon die je al bent. De persoon die je wil zijn, is de essentie van jezelf aanwezig in je hart.
Wees je essentie.

Vertrouw dat jij meer en meer zichtbaar wordt voor jezelf en anderen. Je hebt niemand nodig om te bevestigen wie je bent, want je bent slechts één iemand, jezelf. Nu en altijd.
Jij bent jezelf, altijd.

Jij hebt tijd om je verbonden te voelen met jezelf, want je hoeft je tijd niet te besteden naar het zoeken naar jezelf.
Jij bent verbonden met jezelf.

Je straalt je eigen licht uit, vol kleurenpracht. Je unieke frequentie vibreert om je heen. Iedereen die jou wil zien, ziet jouw innerlijk licht stralen.
Wees aanwezig in jezelf.

Je bent volledig één met jezelf en de wens om iemand anders te zijn lost volledig op in het niets.
Je ervaart jezelf intens, in oneindige verbinding met het universum.
Jij transformeert.

Je bent jezelf vandaag, morgen en altijd. Je houdt van jezelf, je draagt zorg voor jezelf en geeft jezelf liefdevolle aandacht.
Je hebt jezelf lief.

Je bent hier en laat zien wie je bent. Stralend, bloeiend, intens, compleet. Hoe meer je straalt, hoe zichtbaarder je wordt, hoe gemakkelijke je jezelf herkent in alles dat je doet, denkt, voelt en bent.
Je bent totaal jezelf.


Over de schrijver
coach voor spirituele zoekers en innerlijke ontdekkingsreizigers Ik bewandel een spiritueel levenspad met de tarot als leidraad. In mijn visie op spiritueel leven staat verbinding centraal. Verbinding zorgt voor helderheid op je pad, inzicht in jezelf, maar vooral voor het ervaren van geluk. Spiritualiteit in het dagelijks leven integreren is belangrijk om elke dag de vruchten van spirituele verbinding te plukken. Spiritueel leven is leven in het nu, met de blik op de toekomst.