Waarom doe jij kaartleggingen?

Doe je graag kaartleggingen? Wat zijn jouw drijfveren?
Ik zet even op een rijtje wat de mogelijke antwoorden zijn.
Duid jij aan wat jouw redenen zijn om kaartleggingen te doen?


Zelfreflectie: Tarotkaarten nodigen uit tot zelfreflectie en zelfontdekking. Door de symboliek en betekenissen van de kaarten te bestuderen kun je dieper inzicht krijgen in je eigen gedachten, gevoelens en gedrag.

Beslissingen nemen: Tarotkaarten ondersteunen je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Door een tarotlegging te doen en de betekenissen van de kaarten te interpreteren, krijg je meer duidelijkheid over je levenspad en zicht op de stappen die je kunt nemen om je leven in een bepaalde richting te sturen.

Spirituele groei: Kaartleggen is een manier om je spiritueel leven op een praktische manier in te vullen en stimuleert persoonlijke groei. Door te werken met de symboliek en betekenissen van de kaarten, krijg je dieper inzicht k in je spirituele pad en voel je je meer verbonden met het universum.

Divinatie: Het leggen van kaarten is een techniek om inzicht te krijgen in de toekomst. Je kunt voorspellen wat zal komen. Dit geeft een houvast bij het maken of bijsturen van plannen.

Behoefte aan controle: Voorspellen van de toekomst en zelfreflectie aan de hand van tarotkaarten kan angst en onzekerheid verminderen. Voorwaarde is dat je bewust bent van je negatieve gedachtestroom en openstaat voor concrete tips voor meer mentale rust.


Leestip Waarom piekeren niet helpt?

Verbinding met een hogere kracht: Je bent deel van het universum, van alles dat zichtbaar en onzichtbaar. Je wilt de verbinding met het universum, de goddelijke wereld of je spirituele gids versterken. Door kaartleggingen te doen voel je je meer verbonden met de wereld om je heen.
Je ontvangt informatie, begeleiding en inzichten die je niet kunt ontvangen door logisch na te denken.

Vergroten van je intuïtie: Kennis, ervaringen, gedachten en emoties kunnen soms hinderlijk zijn om contact te maken met je innerlijke stem. De beeldtaal van de tarot kun je gebruiken als toegangspoort tot je diepste wezen. Door dit contact te versterken kun je met meer vertrouwen luisteren naar je innerlijke stem en vanuit deze diepe connectie met jezelf actie ondernemen. Het vergroten van je intuïtie gaat steeds samen met sensitieve ontwikkeling.

Sensitieve ontwikkeling: De beeldtaal van de tarot maakt het gemakkelijker om jezelf te verbinden met je omgeving en de personen in je leven. Je leert op een andere manier waarnemen, waardoor je signalen vlugger oppikt, gemakkelijker met elkaar kunt verbinden en sneller kunt duiden.Wat mij betreft allemaal uitstekende redenen om kaartleggingen te duiden.
Ideaal heb je minstens drie redenen, zo is kaartleggen voor jou een blijvende bron van inspiratie.Versterk je basiskennis 
en leer vlot werken met tarot. 
Ga op zoek naar antwoorden 
op jouw levensvragen!

Ontdek het Tarot Boost Traject

Over de schrijver
coach voor spirituele zoekers en innerlijke ontdekkingsreizigersIk bewandel een spiritueel levenspad met de tarot als leidraad. In mijn visie op spiritueel leven staat verbinding centraal. Verbinding zorgt voor helderheid op je pad, inzicht in jezelf, maar vooral voor het ervaren van geluk. Spiritualiteit in het dagelijks leven integreren is belangrijk om elke dag de vruchten van spirituele verbinding te plukken. Spiritueel leven is leven in het nu, met de blik op de toekomst.